Trandafirii vietii

- Un trandafir s-a atasat la buchetul vietii tale. Fie ca el s-a infloreasca mai frumos si plin de sanatate decat cei care sunt deja in buchet. La multi ani!

- Felicitari cu ocazia zilei de nastere! Iti urez sa fii sanatoasa, plina de energie si inspiratie, sa te simti mereu apreciata si iubita! Rezultate maxime in tot ceea ce faci, caldura si dragoste in suflet. La multi ani!!!

- Trandafirii pe care i-ai adunat in cununa vietii tale,lasa-i astazi sa se impleteasca intr-un buchet al implinirii.Fie ca florile iubirii sa-ti impodobeasca viata si sa-ti vezi implinite toate visele si dorintele.LA MULTI ANI!

- Si ca floarea noului an implinit sa se adauge cu bucurii la buchetul de pana acum, eu iti urez un dulce La multi ani!.

- Fie ca aceasta zi sa-ti deschida poarta unui viitor plin de succese,Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu si mult soare dupa fiece ploaie si furtuna,Un zambet la fiecare lacrima,Bucurii dupa necazuri,Clipe fericite dupa cele triste,Zile albe dupa zile negre…Fericire si multa iubire.